Μυστικό ταξίδι στο Λονδίνο ο Μάρκο Ρόις!

Η μεταγραφή του Μάρκο Ρόις από την Μπορούσια Ντόρτμουντ χάλασε την τελευταία στιγμή, αλλά όπως φαίνεται, η ομάδα της Άρσεναλ δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την προσπάθεια και κινείται ήδη, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουάριου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από το Λονδίνο, το θέμα του Γερμανού μέσου έχει αναλάβει προσωπικά ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος κάλεσε τον 25άχρονο στο Λονδίνο, προκειμένου να συζητήσουν. Ο Μάρκο Ρόις ανταποκρίθηκε, γεγονός που αποδεικνύει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Αγγλία και τους «κανονιέρηδες».

Ο Μάρκο Ρόις έχει ήδη αρνηθεί την υπογραφή νέου συμβολαίου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρότι η διοίκηση της γερμανικής ομάδας εξακολουθεί να ελπίζει σε ανατροπή και πιέζει τον ποδοσφαιριστή της προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο Ρόις έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα στην Premier League και στην Άρσεναλ. Εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο της προφορικής συμφωνίας του παίκτη με την ομάδα του Λονδίνου, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, καθώς από τη μία η Μπορούσια θα θελήσει να βάλει ένα χρηματικό ποσό στο ταμείο της και από την άλλη, ο Βενγκέρ καίγεται να εντάξει τον διεθνή Γερμανό μέσο στο δυναμικό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα