Μόγιες: «Διέκρινα τρωτά σημεία στην Μπάγερν»

Με τα… μούτρα πάνω στην Μπάγερν Μονάχου έχει πέσει, όπως φαίνεται, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος δήλωσε πως έχει επισημάνει τα τρωτά σημεία στο παιχνίδι της Μπάγερν και πως μπορεί να τη κτυπήσει εκεί…

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ελάχιστες ελπίδες να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League μέσω του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται πολύ πίσω στη βαθμολογία και μάλιστα είναι πιθανό να μείνει εντελώς εκτός ευρωπαϊκών θεσμών, καθώς δυσκολεύεται να προσεγγίσει ακόμη και τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για το Europa League.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν το είπε στα ίσια, αλλά το άφησε να εννοηθεί πως ελπίζει στην κατάκτηση του Champions League. Ας δούμε τι δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός των «μπέμπηδων»: Έχω δει ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι της Μπάγερν και πάνω σε αυτά θα επικεντρώσουμε στην προπόνηση. Αυτοί είναι οι κάτοχοι του τροπαίου. Νομίζω όμως, πως καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να το κατακτήσει δύο χρονιές σερί. Ελπίζω ότι θα προσπαθήσουμε εμείς να το κάνουμε στο μέλλον. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά το μεγαλύτερο είναι ότι βρισκόμαστε στα προημιτελικά. Την Τρίτη, πολλοί άνθρωποι δεν πίστευαν ότι θα βρισκόμασταν στην κλήρωση. Οπότε ναι, έχουμε μία δύσκολη κλήρωση, αλλά είμαστε ακόμη εδώ και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Έχουν γίνει ορισμένα επικά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο παρελθόν. Περιμένω μία ακόμη επική μάχη. Όταν βγήκε η Μπάγερν, σκέφτηκα πως ήταν μία κλήρωση που κανείς δεν θα ήθελε. Πιστεύω πως το φαβορί για τον τίτλο είναι η Ρεάλ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα