Μόλις δύο οι μεταγραφές, θέλει άλλες επτά!

 

 

«Σε καλή μεριά» εύχονται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις. Η ΑΕΚ φαίνεται να αποκτά έναν δεύτερο ποδοσφαιριστή μετά τον Αντρέ Σιμόες, τον Ρονάλντ Βάργκας από την Βενεζουέλα, αφού ο εκπρόσωπός του έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Αυτό σημαίνει πως η Ένωση αποκτά έναν παίκτη με δυνατότητα να παίξει σε οποιαδήποτε θέση στο 4-5-1 μπροστά από Σιμόες και Γιόχανσον, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για ποια θέση προορίζεται. Αν στο μυαλό του Δέλλα έχει έρθει στα Σπάτα ο αντι-Μάνταλος, τότε, θεωρητικά πάντα, η ΑΕΚ κοιτάζει τώρα κυρίως εξτρέμ. Αν όμως ο Βάργκας έρχεται για να χωρέσει οπουδήποτε, τότε δεν αποκλείεται ο Μιλοβάνοβιτς να ψάξει και για άλλο «δεκάρι». Ίσως κάποια δείγματα του Βάργκας στο Κόπα Αμέρικα (14 Ιουνίου Βενεζουέλα-Κολομβία, 18/6 Βενεζουέλα-Περού, 21/6 Βενεζουέλα-Βραζιλία) να αποτελέσουν φάρο για τον προπονητή του.

Όπως και να έχει, αυτό είναι θέμα Δέλλα και προγραμματισμού. Η ΑΕΚ οφείλει απλά να κάνει πιο γρήγορα, διότι χρειάζεται ακόμη επτά παίκτες ενδεκάδας και με τους ρυθμούς της δείχνει ότι μπορεί και να σταματήσει στις πέντε ή στους έξι. Πολλά θα κριθούν και από το ρόστερ, αν θα αποτελείται από 28-29 παίκτες ή από 31-32. Όπως επίσης και από το πραγματικό μπάτζετ της ομάδας, που του γνωρίζει μόνο ο Μελισσανίδης αυτή τη στιγμή…

Η πραγματικότητα λέει πως η ΑΕΚ κινείται για τερματοφύλακα, 2 αμυντικούς, 2 επιθετικούς, 2 μεσοεπιθετικούς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα