Μόνιμος κάτοικος… Κορωπίου ο Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για να προσφέρει και να μείνει για… πάντα στον αθηναϊκό σύλλογο. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ετοιμάζεται να προτείνει νέο πολυετές συμβόλαιο στον Αργεντινό, μετά τη διαπίστωση ότι χαίρει άκρας υγείας και ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση.

Ο 31χρονος άσος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2016, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2017. Αυτό φαίνεται πως δεν αρκεί για τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν ήδη ενημερώσει τον «Σέμπα» για τις προθέσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση θα είναι αρκετή για να πείσει τον παίκτη να υπογράψει… μέχρι το τέλος της καριέρας του! Η πρώτη αντίδρασή του ήταν κάτι παραπάνω από θετική, καθώς θεωρεί τον Παναθηναϊκό «δική του» ομάδα.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι παρουσιάζεται ως ο ηγέτης του «τριφυλλιού», γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ψυχοσύνθεση του Σεμπάστιαν Λέτο. Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να «κλείσει» το θέμα το συντομότερο δυνατό, μετά και τη θετική εισήγηση του προπονητή, Αντρέα Στραματσιόνι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα