Μόνος στο δρόμο για τη δικαίωση!

Ουδέτερη στάση επέλεξε να τηρήσει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τα 7 εκατομμύρια της πριμοδότησης για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να κινηθούν μόνοι τους ενάντια στην απόφαση του Ελεγκτικού συμβουλίου, το οποίο έκρινε ότι η εν λόγο χορηγία, δεν αφορά το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον. Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» εκφράζουν την αισιοδοξία τους και πιστεύουν πως θα δικαιωθούν στο αίτημά τους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε, την Τρίτη (7/10), με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τους συνεργάτες της, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που έχουν προκύψει γύρω από το «καυτό» θέμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο παράγοντας του «τριφυλλιού» ενημέρωσε τη Ρένα Δούρου πως έχει αποφασιστεί η προσφυγή κατά της απόφασης ακύρωσης του κονδυλίου από το Ελεγκτικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας την απάντηση ότι η Περιφέρεια είναι υπέρ της διευθέτησης μέσα στο πλαίσιο του Νόμου και των Κανόνων, αλλά και της Βούλησης των πολιτών, προκαλώντας αρκετά ερωτηματικά με την αδιευκρίνιστη αυτή θέση.

Ο μήνας που αναμένεται να καθορίσει τις εξελίξεις, είναι ο Νοέμβριος, στη διάρκεια του οποίου θα εκδοθεί τόσο η νέα απόφαση του Ελεγκτικού, όσο και το Προεδρικό Διάταγμα για το γήπεδο.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής:
«Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, είχαν σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η Περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες, καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών. Τέλος, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την ανάγκη να αποκτήσει, με νομικά αδιάβλητο τρόπο, ο ιστορικός σύλλογος τις εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στην ιστορία του».
Την ίδια ανακοίνωση κοινοποίησε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο επίσημο site του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα