«Μόνο λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον Άρη»

Το θέμα του προπονητή στον Άρη «σέρνεται» εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι απομένει το τυπικό σκέλος προκειμένου οι «κίτρινοι» να αλλάξουν σελίδα.

Συγκεκριμένα, ο παλιός μας γνώριμος από το πέρασμά του σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, Πάουλο Κάμπος, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» ότι όντως ιθύνοντες του Άρη έχουν επικοινωνήσει μαζί του κι ότι απομένουν λεπτομέρειες να συνεχίσει στην ομάδα, καθώς δεν τον ενδιαφέρει καθόλου σε ποια κατηγορία αγωνίζεται ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Άρη: «Έχω επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Άρη και συγκεκριμένα με κάποιον εκπρόσωπο της διοίκησης. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έγινε μία τέτοια πρόταση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα το ενδιαφέρον του Άρη. Γνωρίζω την δυναμική του κόσμου. Απομένουν οι τελικές συζητήσεις και να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες».

Για το πότε θα μπορεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αν επισημοποιηθεί η συμφωνία: «Εφόσον διευθετηθούν οι λεπτομέρειες εννοείται ότι θα είμαι στη Θεσσαλονίκη όσο πιο σύντομα μπορώ. Γνωρίζω την Ελλάδα από την παρουσία μου στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο. Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση του Άρη, ιδίως όταν γίνεται σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα».

Για το αν έχει μία γενικότερη άποψη για τον Άρη: «Ο σύλλογος έχει μια μεγάλη ιστορία. Οι οπαδοί του ειναι από τους πιο παθιασμένους στην Ελλάδα. Αυτό που αντίκριζα κάθε φορά ως αντίπαλος ήταν ότι το παιχνίδι το αντιμετώπιζαν ως γιορτή. Ένιωθα να δονείται το γήπεδο».

Για το ότι η ομάδα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική: «Έχουμε μάθει να αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Δεν μας ενδιαφέρει η κατηγορία. Με σκληρή δουλειά και υπομονή η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει».

Για το αν θα επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του: «Εφόσον δεν έχουμε υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο δεν μπορώ να μιλήσω ξεκάθαρα γι αυτό τον τομέα. Αν όλα πάνε καλά θα διευθετήσουμε και το θέμα των συνεργατών μου».

Για το αν θα έχει νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη: «Σήμερα θα ξαναμιλήσουμε με τους ανθρώπους του Άρη. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θέλω να εξακριβώσουμε. Όπως για παράδειγμα που θα μείνω, καθώς θα έρθει μαζί μου στην Ελλάδα και η οικογένεια μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα