«Μόνο με τη ΝΔ η χώρα θα βγει από την κρίση και τα μνημόνια»

«Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, δεν θα είναι άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των μνημονιακών κυβερνήσεων».

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για το Μητρώο Στελεχών του κόμματος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία και την έχασαν, δυστυχώς. Το μόνο το οποίο μπόρεσαν να κάνουν είναι να φορτώσουν στη χώρα δύο Μνημόνια και μια διαρκή λιτότητα, η οποία δεσμεύει τη χώρα για πολλά χρόνια και μετά την αποχώρηση τους από την εξουσία», παρατήρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε:

«Εμείς έχουμε μια αποστολή: Να πείσουμε τους πολίτες ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος διαφορετικός. Θα πούμε την αλήθεια στους πολίτες. Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και τον λαϊκισμό, εμείς δεν θα τάξουμε ούτε απάτες, ούτε αυταπάτες, θα ακούσουμε τους πολίτες, ως ώριμους και έτοιμους να ακούσουν την αλήθεια. Δεν θα τους τάξουμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε να οδηγήσουμε τη χώρα έξω από την κρίση ακολουθώντας έναν διαφορετικό δρόμο».

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε σίγουρος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν και σημείωσε: «Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, διότι θα γίνουν οι εκλογές, αργά ή γρήγορα, και η ΝΔ θα είναι πολιτικά κυρίαρχη για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να βγει η χώρα από τον φαύλο κύκλο των Μνημονίων».

Απευθυνόμενος στους νέους και τις νέες που είχαν συγκεντρωθεί ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι η παρουσία τους δικαιώνει την επιμονή του να προχωρήσει στο Μητρώο Στελεχών για να κάνει την ανανέωση στο κόμμα και να δώσει την ευκαιρία σε νέους με ικανότητες να προσφέρουν χωρίς “γνωριμίες” και “προσβάσεις” στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα