“Μόνο οι χαβαλέδες χειροκροτούν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.”, λέει η Ένωση Κεντρώων

Αλλεπάλληλες ήταν οι ανακοινώσεις που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων για θέματα της επικαιρότητας. Και φυσικά στις ανακοινώσεις αυτές το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη επιτίθεται τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Για το θέμα της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία η Ένωση Κεντρώων τονίζει: “ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. αντί να ασχολούνται με τα προβλήματα της κοινωνίας, την ανεργία, τη φτώχεια, την πλήρη απουσία επενδύσεων, ετοιμάζουν ειδικά δικαστήρια και θεατρικές παραστάσεις στην Βουλή για την πάταξη διαφθοράς και διαπλοκής. Ο δρόμος που ακολουθούν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης θεωρούν σίγουρα ότι τους συμφέρει γιατί οξύνουν το κλίμα. Να ξέρουν όμως ότι και τα δυο αυτά κόμματα χάνουν έτσι το σοβαρό και ώριμο κομμάτι της κοινωνίας και τους χειροκροτούν μόνο χαβαλέδες”.

Η δεύτερη ανακοίνωση αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τονίζοντας πως και τα δύο κόμματα υπογράφουν ότι τους ζητήσουν οι δανειστές: “Η Ν.Δ. φώναζε υπογράψτε και μην καθυστερείτε, ότι θέλει η τρόικα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε δεν θα υπογράψω, δεν υποκύπτω. Τελικά, τώρα στην 3η αξιολόγηση γονυπετείς και οι δυο τα υπογράφουν όλα και συ λαέ βασανισμένε πλήρωνε τα σπασμένα, δέξου κοψίματα μισθών και συντάξεων και ξαναψήφισε τους ίδιους για να σου δώσουν και την χαριστική βολή”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα