Μόνο στην «Α»: Δίνει μάχη στο νοσοκομείο ο Στάθης Ψάλτης

Της Σπυριδούλας Κάμπου

 

Την πιο δύσκολη μάχη φέρεται να δίνει εδώ και μερικές μέρες ο Στάθης Ψάλτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός που πριν από ενάμιση μήνα ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της θεατρικής του παράστασης στην Πτολεμαΐδα, με τη μύτη του να αιμορραγεί, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι γιατροί τον υπέβαλαν να σταματήσει τη δουλειά και να ξεκινήσει μία συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή με πολλές θεραπείες.

Αν και η οικογένειά του θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρόβλημα υγείας του, πιστεύοντας ότι είναι ένα παλικάρι στη ψυχή που θα βγει νικητής και από αυτή τη μάχη,  κάτι που τον χαρακτηρίζει όλα τα χρόνια της ζωής του, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στον «Άγιο Σάββα», παλεύοντας με το «κακό» που τον βρήκε.

Και σήμερα Κυριακή από το πλευρό του στο νοσοκομείο δεν λείπουν οι δικοί του άνθρωποι μα πάνω από όλα η σύζυγος του Χριστίνα, που προσεύχονται να βγει αλώβητος από τη μάχη του με τη νόσο. Οι ώρες δείχνουν να είναι δύσκολες και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για τον αγαπημένο μας ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα