Μόνο στην “Α”: Δεσμός-«σκάνδαλο» του Ντάνου με γυναίκα της παραγωγής του Survivor

Της Σπυριδούλας Κάμπου

 

Μία γυναίκα ευθύνεται που ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο «Survivor».

Οι φήμες, που όλο αυτό το διάστημα έφταναν στα αυτιά μας, πλέον έχουν αρχίσει να «οργιάζουν», αφού οι άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον  έχουν γίνει πιο λαλίστατοι πλέον για την προσωπική ζωή του Ντάνου, που έχει καταφέρει να γίνει το πιο συζητημένο πρόσωπο των ημερών…

Ακούγοντας τη Σόφη Πασχάλη να λέει ότι άλλαξαν συμπεριφορά απέναντι στον συμπαίκτη τους για κάτι που συνέβη στο νησί, που ευτυχώς το αντιλήφθηκαν εγκαίρως, πολλοί υπέθεσαν ότι αναφερόταν στην ενόχλησή τους για το ψάρι που έπιασε ένα βράδυ και το έφαγε μόνος του με τον Γιάννη Σπαλιάρα. «Δεν έχει καμία σχέση με κανένα ψάρι. Αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι πολύ σοβαρότερο και αποφασίσαμε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο», θα εξηγούσε η δασκάλα yoga. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που τον κατηγόρησαν ότι κρύβει ένα άλλο πρόσωπο και λειτουργεί βάσει στρατηγικής για να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, όπως είχαν αρχικά δηλώσει και οι «Μαχητές» που αποφάσισαν να τον διώξουν εξ αρχής.

Γιατί όμως η εταιρεία παραγωγής, ενώ θα μπορούσε να δείξει τα πλάνα από τον πρώτο τρικούβερτο καβγά που είχαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Στέλιο Χανταμπάκη, και δεν αναφερόμαστε σε αυτόν που είδαμε και ήταν ο δεύτερός τους όπως αποκάλυψε η Σόφη Πασχάλη, δεν τα έδειξε ποτέ;

Η απάντηση που δίνουν κάποιοι, που δείχνουν να γνωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα μέχρι σήμερα έχουν εξομολογηθεί αυτοί που αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης, είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης από την παραγωγή του ελληνικού καναλιού και της τουρκικής εταιρείας παραγωγής, αφού στην πρώτη εργάζεται σε καίρια θέση η πρώην σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Όπως φημολογείται, η γυναίκα αυτή με την οποία επανασυνδέθηκε λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, ήταν αυτή που μεσολάβησε για να τον πάρουν, αλλά και του «έχτισε» το προφίλ που «σάρωσε», κερδίζοντας την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Η μεταξύ τους σχέση όμως  είχε αποφασιστεί εξ αρχής να μη γίνει γνωστή, γιατί η αποκάλυψη της σχέσης παίκτη με άνθρωπο της παραγωγής σίγουρα θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα