Μόνο στην “Α”: Η μόνη αλήθεια γύρω από τις φήμες διαζυγίου Ζαμπέτογλου-Γαλακτερού

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού, «έπεσαν» σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», που παρουσίαζε ότι το ζευγάρι μέχρι και συναινετικό διαζύγιο είχε υπογράψει πριν από έναν χρόνο, και μέσα σε χρόνο dt το πρωί της Δευτέρας «έπεσε» το διαδίκτυο.

Το «διαζύγιο» ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έγινε το απόλυτο θέμα όλων των ΜΜΕ, με τη γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια, να μεταφέρει μέσω της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ότι είναι μία χαρά με τον σύζυγό της, ενώ διευκρίνισε πώς στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στα social media από την τηλεοπτική της πρεμιέρα για το DOT που παρουσιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, φοράει ακόμα τη βέρα της.

Μία απάντηση-διάψευση των φημών που για κάποιους δεν ήταν αρκετή αφού συνέχισαν να σπαταλούν το «μελάνι» τους, ισχυριζόμενοι πώς υπάρχει πρόβλημα στον γάμο και μάλιστα σοβαρό.

Σύμφωνα όμως με τα όσα αποκάλυψε στην «Α» άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος, τη στιγμή που γραφόντουσαν και λεγόντουσαν όλα αυτά σε site και εκπομπές, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός απλά γελούσαν από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Αν και το ζευγάρι ζει τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιούνται και επαγγελματικά, τον τελευταίο καιρό περνάνε πολλές μέρες και στην Αθήνα, λόγω της νέας τους εκπομπή στον «ΣΚΑΪ», που κέρδισε από την πρώτη κιόλας ημέρα την AGB, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο Νάσος Γαλακτερός και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που βρίσκονται μαζί αυτή την περίοδο στην Αθήνα και τους έχουν δει σε βόλτες τους στην Κηφισιά, όχι δεν χωρίζουν, αλλά είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα