Μόνο στην «Α»: Και όμως η Ζέτα εργάζεται για τον Μιχάλη

Άλλοι για να κάνουν αυτό που κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, πληρώνονται αδρά. Μόνο που στην περίπτωση του ερωτευμένου ζευγαριού, εκείνη το κάνει καιρό τώρα, εντελώς αφιλοκερδώς για τον σύντροφό της, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, προσωπικά και επαγγελματικά.

Αν και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν της αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο, σύμφωνα με όσα εξομολογούνται στην εφημερίδα «Η Άποψη» άτομα που τους ζούνε από κοντά, εδώ και πολύ καιρό και πάνω από όλα αθόρυβα, η ηθοποιός ασχολείται επιμελώς με το προφίλ του τραγουδιστή προς τα ΜΜΕ. Αν και ο Μ.Χατζηγιάννης έχει ένα μεγάλο team εδώ και  πολλά χρόνια, έχοντας απόλυτη και τυφλή εμπιστοσύνη στην κρίση της Ζ.Μακρυπούλια, γνωρίζοντας ότι είναι  από τους λίγους ανθρώπους που θέλει καθόλα το καλό του, της έχει δώσει εν λευκώ να έχει την τελική απόφαση σε θέματα  που αφορούν την καλλιτεχνική του πορεία.

Πριν ο τραγουδιστής πει το «ναι» για μία νυχτερινή συνεργασία,πριν κυκλοφορήσει ένα τραγούδι, ή αποδεχτεί μια τηλεοπτική συνέντευξη, ζητάει από τη σύντροφό του να μελετήσει επίσης προσεκτικά την κάθε κίνηση που πρέπει να κάνει. Εκείνη φέρεται να είναι άλλωστε  αυτή που τον βοήθησε να βγει νικητής από τον κυκεώνα που είχε μπλέξει με το ΣΔΟΕ, που με την κατάλληλη δικηγόρο και μία τακτική σιωπής προς τα ΜΜΕ μέχρι και την ημέρα της δικαίωσής του, κατάφερε να τον βγάλει αλώβητο ψυχολογικά από όλο αυτό που πέρασε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα