Μόνο στην «Α»: Μετά τη Σπυροπούλου και η Καινούργιου αντιμέτωπη με τον πρώην της Γιώργο Σαμαρά: Δείτε τί συνέβη

Αν και έχουν περάσει χρόνια από τον χωρισμό τους, αν και πολλοί θεωρούσαν ότι τα πνεύματα θα έχουν ηρεμήσει, διαψεύστηκαν, αφού όπως αποδείχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου του το κρατάει ακόμα «μανιάτικο» του Γιώργου Σαμαρά, που στο παρελθόν τη χώρισε για χάρη της Ελένης Φουρέιρα.

Και ενώ εδώ και τρία χρόνια απέφευγαν μία συνάντηση στον ίδιο χώρο, όπως ο διάολος το λιβάνι, σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες στην επίδειξη μόδας και στη συνέχεια στο πάρτι των σχεδιαστών Mi-Ro στο «Χρηματιστήριο», τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους που βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής.

Όπως μεταφέρει στην «Α» ο φωτογράφος που κατάφερε να καταγράψει στον φακό του τις γκριμάτσες και τις αντιδράσεις των δύο πρώην, το κλίμα ήταν πολύ ηλεκτρισμένο. Όσο και αν προσπαθούσαν να μη διασταυρωθούν οι ματιές τους, κάποιες κοφτές που έριξαν ο ένας στον άλλον μαρτύρησαν ότι η κόντρα μεταξύ τους καλά κρατεί.

Η Κ. Καινούργιου όσο και αν προσπάθησε να συγκρατήσει τον θυμό της βλέποντας τον Γ. Σαμαρά δεν τα κατάφερε, και λίγη ώρα αργότερα –αφού πρώτα φωτογραφήθηκε με τους σχεδιαστές– αποχώρησε άρον-άρον από το μαγαζί. Μάλιστα την επόμενη μέρα δεν δίστασε να περιγράψει σε άτομα του στενού της περιβάλλοντος το πόσο άσχημα ένιωσε και ότι αυτή η συνάντηση με έναν άντρα που της φέρθηκε προσβλητικά είναι κάτι που τη χάλασε πολύ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα