Μόνο στην «Α»: Ορκισμένοι εχθροί… Μελέτη – Χανταμπάκης

Ως γνωστόν η Ελεονώρα Μελέτη δεν μασάει τα λόγια της όταν κάποιος την πειράξει, και στην προκείμενη περίπτωση, όπως την έχουν ακούσει να ξεσπάει, έχει υποτιμήσει τη νοημοσύνη της. Η τηλεοπτική της συνάντηση στον Άγιο Δομίνικο με τον «διάσημο» Στέλιο Χανταμπάκη δεν μαρτυρούσε τον μεταξύ τους «πόλεμο» που θα ακολουθούσε.

Η παρουσιάστρια δηλώνει μετανιωμένη που του φέρθηκε με τα «πούπουλα» αντί να τον… σφάξει με το γάντι όταν ταξίδεψε στο νησί του “Survivor”! Θυμάστε όλοι τις άσχημες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει τότε στο τηλεοπτικό κοινό η συμπεριφορά του Στ. Χανταμπάκη κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ειρήνης Παπαδοπούλου, ανάμεσά τους και η Ελεονώρα Μελέτη.

Η κίνησή του όμως κατά την επιστροφή του μοντέλου-παρουσιαστή στην Ελλάδα να «αδειάσει» την Ελεονώρα και να μη δώσει το «παρών» στο “Panorama Survivor”, όπως κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες, την έβγαλε από τα ρούχα της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, στα αυτιά της έφτασαν τα όσα άσχημα την κατηγορεί αλλά και ότι τη «θάβει» με το φτυάρι παντού! Ε, δεν ήθελε και πολύ να ηχήσουν οι σειρήνες του «πολέμου» και η παρουσιάστρια, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, είναι καταπέλτης εναντίον του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα