Μόνο στην «Α»: Ο Γ. Αυτιάς και τα 9 μύρια χρέη προς το Δημόσιο

Πώς εμπλέκεται ο παρουσιαστής στη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες.

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών η λίστα με τους 13.000 μεγαλοοφειλέτες στο Δημόσιο, και μεταξύ αυτών που έχουν υπέρογκα χρέη, φιγούραρε και το όνομα Γιώργος Αυτιάς.

Πολλοί που έπεσαν στην «παγίδα» του ονόματος, δεν άργησαν να διαδώσουν ότι πρόκειται για τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά». Με το που ενημερώθηκε και ο ίδιος για όλα όσα λέγονται για εκείνον, έγινε έξαλλος, αφού βρέθηκε μπλεγμένος σε κάτι που ισχύει, ενώ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ προς το δημόσιο. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Γιώργος Αυτιάς επιστράτευσε την αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Μάγδα Τσέγκου, η οποία μέσα από το προσωπικό της blog, έδωσε την εξήγηση ότι επρόκειτο για παρεξήγηση αφού είναι συνωνυμία.

«Καμία σχέση ο δημοσιογράφος Γ.Αυτιάς του ΣΚΑΙ με τον Αυτιά της λίστας του Υπουργείου Οικονομικών» ήταν ο τίτλος του άρθρου της δημοσιογράφου.

«Άλλος  τελικά  ο εν ζωή  δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Γιώργος Αυτιάς του Ιωάννου που δεν χρωστάει ούτε 1 ευρώ στο κράτος… και άλλος ο Γιώργος Αυτιάς του Δημητρίου, πεθαμένος της λίστας οφειλετών!Άλλο πατρώνυμο, άλλος ΑΦΜ…άλλο επάγγελμα… μηδέν οφειλές ο δημοσιογράφος, πάνω από 2,9 εκατομμύρια οφειλές ο πεθαμένος ! Τι μπορεί να κάνει μια συνωνυμία!Ο θεός όμως αγαπάει τους σωστούς» συνέχισε η συνεργάτιδα του παρουσιαστή, εξηγώντας στη συνέχεια το μπέρδεμα.

«Στις λίστες του Υπουργείου Οικονομικών υπάρχει το όνομα Γιώργος Αυτιάς του Δημητρίου, που έχασε τη ζωή του εδώ και μερικά χρόνια στον Πειραιά. Αυτός…λοιπόν ο ΑΥΤΙΑΣ  του Δημητρίου κατά το Υπουργείο Οικονομικών χρωστούσε πάνω από 2,9 εκατομμύρια ευρώ και με ΑΦΜ 078516932.

Ο Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς είναι του Ιωάννου  δημοσιογράφος με διαφορετικό   πατρώνυμο ηλικία και ΑΦΜ  και είναι εν ζωή  !

Μάλιστα ο Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς του ΣΚΑΙ  έχει σημερινή  φορολογική ενημερότητα που δείχνει ότι έχει πληρώσει μέχρι σήμερα  μέχρι και το τελευταίο ΕΥΡΩ» κατέληξε η Μάγδα Τσέγκου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα