Μόνο στην «Α»: Ο πρώτος παίκτης του «Survivor 2» είναι γόης και με κοιλιακούς-φέτες (εικόνες)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

 

Μετά και την τεράστια επιτυχία του πρώτου Survivor, η τούρκικη εταιρία παραγωγής γνωρίζοντας ότι μέσα από αυτό, μπορούν να «χτιστούν» ινδάλματα στα νεαρά κορίτσια , στο Survivor 2 αναμένεται να ανεβάσουν πιο ψηλά τον πήχη. Οι συμμετοχές είναι άπειρες, και η επιλογή των παικτών θα γίνει με μεγάλη προσοχή. Τα κάστινγκ έχουν ήδη ξεκινήσει και αρκετοί είναι οι υποψήφιοι που έχουν περάσει στον δεύτερο γύρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν αρχίσει αν διαρρέουν σιγά σιγά στον κόσμο του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα του Facebook, στην τελική ευθεία έχει μπει ο Βασίλης Κόλλιας. ΟΙ φίλοι του με το που το έμαθαν χάρηκαν, (δεν ξέρουμε όμως κατά πόσο θα χαρεί και η παραγωγή με την πρόωρη διαρροή του ονόματός του),  «βομβαρδίζοντας» τα social media  με ευχές για καλή επιτυχία αλλά και πολύ σέξι φωτογραφίες του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο Βασίλης Κόλλιας είναι personal trainer στο επάγγελμα, κατάγεται από την Ελευσίνα και είναι low profile σε γενικές γραμμές. Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά αφού οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα