Μόνο στην «Α»: Πώς η Τζούλια έκανε Λασκαράκη-Τσιμιτσέλη να «σφαχτούν»

Ποιος είδε τη Βάσω Λασκαράκη και δεν τη φοβήθηκε όταν κοινοί φίλοι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη την ενημέρωσαν μέσα στη νύχτα του Σαββάτου, ότι κάπου είδαν τον πατέρα της κόρης της να διασκεδάζει με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Πυρ και μανία η ηθοποιός δεν άργησε να του τηλεφωνήσει και να του ζητήσει εξηγήσεις. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για να ξετυλίξουμε το κουβάρι του άγριου τσακωμού τους.

Και ενώ η Β.Λασκαράκη βρισκόταν στην Ιταλία με φίλες της, ενώ ο Γ.Τσιμιτσέλης με μεγάλη αντροπαρέα βγήκαν έξω να διασκεδάσουν το βράδυ του Σαββάτου. Σε ένα από τα μαγαζιά που πήγαν όμως, έτυχε να είναι εκεί και η Τ.Αλεξανδράτου, που λόγω του ότι στο παρελθόν τα είχε με την αδερφή της Άρτεμις, δεν θα μπορούσαν να μη μιλήσουν.

Το τετ α τετ που είχαν όμως καταγράφηκε από κινητό και δεν άργησε να ανέβει στο Instagram και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αν και δεν έχει εκρήξεις ζήλιας προς τον σύντροφό της, έχοντάς του καθόλα εμπιστοσύνη, όπως εξομολογούνται όμως στην «Α» αυτοί που ενημερώθηκαν για το συμβάν, η ηθοποιός έχει μεγάλο θέμα με την εν λόγω ξανθιά εκρηκτική persona, μη θέλοντας ο άντρας της να έχει καμία σχέση μαζί της.  Αν και ο ηθοποιός γνώριζε πολύ καλά την αντιπάθεια της Β.Λασκαράκη για την Τ.Αλεξανδράτου, τι στιγμή της συνάντησής τους, ξέχασε παντελώς της προειδοποιήσεις της. Για αυτό και με που της τηλεφώνησαν ότι εκείνος είχε πάρε-δώσε μαζί της σε γνωστό νυχτερινό στέκι, έγινε έξαλλη. Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της, τηλεφωνώντας του Κυριακή ξημερώματα από το Μιλάνο, ήταν καταπέλτης εναντίον του . Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα και με τα πνεύματα να μην έχουν καταλαγιάσει, δόθηκε και η συνέχεια του καβγά τους, που για μέρες τους έκανε να μη μιλιούνται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα