Μόνο το τρίποντο μας κάνει!

Λύθηκε το μυστήριο, καθώς ο Μίκαελ Σκίμπε κατέληξε και – όπως συνηθίζει – ανακοίνωσε στους διεθνείς μας ποδοσφαιριστές ποιοι θα είναι οι ένδεκα που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στην Κύπρο, την Παρασκευή, 7/10, στις 21:45 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γερμανός προπονητής έκανε διάφορες δοκιμές και τελικά κατέληξε σε σχήμα 4-2-3-1 με τον Κώστα Σταφυλίδη (αντί του τραυματία Σάμαρη) να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Γιώργο Μανιάτη. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τη λειτουργία του συγκεκριμένου διδύμου, καθώς ο μεν Σταφυλίδης δεν αγωνίζεται συχνά σε αυτή τη θέση, ενώ ο Μανιάτης είναι παροπλισμένος στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά είναι ενεργός ποδοσφαιριστής μόνο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στις λοιπές θέσεις, Καρνέζης κάτω από τα γκολπόστ, Τοροσίδης, Χολέμπας στα άκρα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος οι στόπερ, Μπακασέτας, Φορτούνης και Μάνταλος οι μεσοεπιθετικοί μας και ο Μήτρογλου μοναδικός προωθημένος.

Η Εθνική θέλει τη νίκη για να φτάσει στους 6 βαθμούς, καθώς θα έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης μόνο αν δεν κάνει γκέλες στα παιχνίδια με τους θεωρητικά αδύναμους, με στόχο να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στα ματς με Βέλγιο και Βοσνία…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα