Μύδροι από Φατίχ Τερίμ για τους Τούρκους θεατές

Την εντονότατη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά των Τούρκων θεατών στο φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα, εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας, Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος προπονητής αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των Τούρκων τόσο κατά την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου, όσο και κατά την τήρηση του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα στο Παρίσι.

«Κανένας δεν το θέλει να συμβαίνει αυτό και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει ξανά. Άκουσα και εγώ τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα στον ελληνικό εθνικό ύμνο. Ο κάθε ύμνος πρέπει να τυγχάνει σεβασμού. Είναι γείτονές μας οι Έλληνες, έπαιζαν μαζί μας και είναι σημαντικό να σέβεσαι τον γείτονά σου και ας μην έχει την ίδια θρησκεία και τα ίδια πιστεύω» τόνισε αρχικά ο Φατίχ Τερίμ.

Συνεχίζοντας είπε: «Χάθηκαν άνθρωποι, καταστράφηκαν σπίτια και δεν μπορούν να περιμένουν ένα λεπτό; Δεν μπορούν να μείνουν ήσυχοι; Τι να τους εξηγήσεις. Αυτά τα γεγονότα δεν κάνουν καλό στην εικόνα μας. Βλέπουμε τρομοκρατικές επιθέσεις και αγώνες να αναβάλλονται. Η τρομοκρατία αφορά τους πάντες και αποτελεί απειλή για όλους μας. Η ειρήνη, η αδελφότητα και η κατανόηση πρέπει να υπάρχουν πάντα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα