«Μύλος» με Κούγια και Μελισσανίδη!

ΑΕΚ και ΑΕ Λάρισας διασταυρώνουν την Κυριακή (10/9) τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ και το κλίμα μυρίζει… μπαρούτι μετά το σοβαρό επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησαν το βράδυ της Παρασκευής (8/9) οι ιδιοκτήτες των δύο συλλόγων Δημήτρης Μελισσανίδης και Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γραπτού αλλά και ηλεκτρονικού Τύπου οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια σε μαγαζί της Βουλιαγμένης (Aqua Marina). Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Λάρισας για τον διαιτητή Ευαγγέλου και καταγγελία της Ένωσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Μετά τα όσα συνέβησαν ο Αλέξης Κούγιας, που σημειωτέον δεν έχει νομικά το δικαίωμα να είναι ιδιοκτήτης ΠΑΕ και στα συμβούλια της Σούπερ Λιγκ παίρνει μέρος σαν δικηγόρος αλλά ψηφίζει για λογαριασμό των Θεσσαλών, κατέθεσε μήνυση κατά του Μελισσανίδη. Σε ανακοίνωση, μάλιστα, που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Χθες το βράδυ, ενώ βρισκόμουν στο εστιατόριο AQUA MARINA στη Βουλιαγμένη, στον τόπο της κατοικίας μου, αφού πρώτα οι δύο «μπράβοι» που συνοδεύουν το Μελισσανίδη παντού, ο αδύνατος ψηλός Γιώργος που έχει αρραβωνιαστεί τη γραμματέα του και ο άλλος με το κόκκινο μούσι, με εξουδετέρωσαν με κλωτσιές στο κεφάλι και με έριξαν κάτω, ο Μελισσανίδης άνανδρα άρχισε να με κλωτσά και αυτός στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και όσο οι «Φιλιππινέζες» του δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες sites που παίρνουν διαφήμιση από αυτόν, προσπαθούν να κατασκευάσουν ψεύτικα και συκοφαντικά για μένα σενάρια, δεν πρόκειται να τον σώσουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα