Μύρισαν «μαρούλι» κι ανεβάζουν την τιμή

 

Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ, στην προσπάθεια που κάνει να αποκτήσει τον Πορτογάλο επιθετικό της Λέγκια Βαρσοβίας, Ορλάντο Σα, κι αυτό διότι οι Πολωνοί δείχνουν διάθεση να ανεβάσουν την τιμή.

Στην πραγματικότητα, το θέμα «παγώνει» για μία εβδομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αφού η Λέγκια δεν κατάφερε να νικήσει Ρουχ Χορζόφ και να στεφθεί πρωταθλήτρια, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική όλα τελειώνουν. Η διοίκηση της Λέγκια αναμένεται να εκμεταλλευτεί τη στέψη, τα 11 γκολ του Σα και το γεγονός ότι χτυπάει την πόρτα της Εθνικής του ομάδας και να ζητήσει παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ που προσφέρουν οι «κιτρινόμαυροι».

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Κρισλάν, αφού αρχικά δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον (όταν απλά είχε ξεκινήσει με τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα Παουλίστα) και ξαφνικά μετά την εισήγηση Μιλοβάνοβιτς, έγινε ο πιο ελκυστικός παίκτης της Βραζιλίας!

Η ΑΕΚ για τον Σα προσφέρει για την ώρα 500 χιλιάρικα και φυσικά θα μπει στη διαδικασία συζητήσεων αν η Πολωνοί ξεκινήσουν τις απαιτήσεις τους από 1.000.000 ευρώ, αλλά αν πάνε ένα σκαλί παραπάνω, η ελληνική ΠΑΕ μάλλον θα αποσυρθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα