Μ. Γλέζος: Δεν έχουμε πειστική απάντηση που θα βρούμε τα λεφτά

Σε κριτική κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Μ. Γλέζος, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του δεν έχει πειστική απάντηση για το πού θα βρει τα λεφτά για τις παροχές που εξαγγέλλει.

Άφησε, μάλιστα, σαφείς αιχμές κατά στελεχών του περιβάλλοντος Τσίπρα, ξεκαθαρίζοντας ότι εμπιστεύεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ίδιος στρέφεται κατά «όσων θέλουν να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ μονολιθικό κόμμα».

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, διότι η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ δεν έχει τη δεδηλωμένη, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι το κόμμα του δεν πρέπει να αποδεχθεί το μπόνους των 50 εδρών σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές και να προσφύγει ξανά στις κάλπες, με απλή αναλογική.

Κάλεσε δε τα στελέχη του κόμματος να πείσουν, όπως είπε, το λαό να ανατρέψει την κυβέρνηση με ειρηνικά μέσα και όχι με βία.

Ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, επισημαίνοντας ότι μοναδικό κριτήριο πρέπει να είναι η ανατροπή των νόμων και των μνημονίων που έχουν ψηφιστεί, ενώ παραδέχθηκε ότι εκπροσωπεί μια διαφορετική άποψη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, ο κ. Γλέζος υποστήριξε ότι η φορολόγηση θα πρέπει να μην επιβληθεί στην ιδιοκατοίκηση και στα αγροτεμάχια, αλλά μόνον σε όσα ακίνητα αποφέρουν εισόδημα στους ιδιοκτήτες τους. «Θα βρούμε τρόπο να τους υποχρεώσουμε να καλλιεργούν τα αγροτεμάχια και να νοικιάζουν τα άδεια σπίτια ή τα σπίτια με πολλά δωμάτια, όπως στο Παρίσι το 1963», είπε χαρακτηριστικά.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα