Μ. Γρηγορίου: “Ο Ζαμάνης λειτουργεί με γνώμονα το καλό του Πανιωνίου”

Ο Πανιώνιος πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν σίγουρα ο προπονητής που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στο ραδιόφωνο του SportFM εξήγησε πως στόχος είναι το Κύπελλο και η πεντάδα, μίλησε για τη νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του και για τις εσωτερικές τριβές και τις αποφάσεις του Νίκου Ζαμάνη που τελικά αποδείχθηκαν ευεργετικές:

«Έπρεπε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας. Το θέμα είναι να βρούμε το πραγματικό μας πρόσωπο, να αφήσουμε στην άκρη τα όποια προβλήματα και να επικεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά και έτσι φτάσαμε σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα».

«Ο Παναθηναϊκός αρέσκεται να παίζει πάρα πολύ κάθετα. Με τους Σίωπη και Κόρμπο αλλά και τον Σαββίδη δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Αμυντικά δεν είχαμε κανένα θέμα και περιμέναμε την ευκαιρία για να σκοράρουμε. Μπορούσαμε μάλιστα να το έχουμε πετύχει και νωρίτερα. Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν είναι τωρινά. Όταν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό, έχει ισοφαριστεί στο τέλος από την ΑΕΚ αυτό μαρτυρά ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ομάδα ειδικά στη Λεωφόρο. Περίμενα πως θα παίξουμε κόντρα σε ένα Παναθηναϊκό με προβλήματα όμως είχαμε και εμείς τα θέματα μας».

Για την εξωαγωνιστική κατάσταση του Πανιωνίου είπε:

«Πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις το τελευταίο διάστημα με βάση το καλό του συλλόγου. Ο κ. Ζαμάνης παίρνει αποφάσεις με γνώμονα μόνο τη βελτίωση της ομάδας και οι αποφάσεις τους τον έχουν δικαιώσει. Ο Πανιώνιος είναι και πρέπει να είναι οικογένεια. Αυτό είναι και το σλόγκαν του συλλόγου ”Πάνω από όλα Πανιώνιος”

Ο Μασούντ έχει πάρει ένα μήνα άδεια. Το ίδιο ισχύει και για τον Οικονόμου. Όταν γυρίσει θα δούμε. Η διοίκηση αποφασίζει για το αν θα πουληθεί ή όχι. Εγώ θα δω την εξέλιξη των πραγμάτων και θα δούμε πως θα κινηθούμε στη μεταγραφική περίοδο».

Για τον Παναγιώτη Κόρμπο τέλος δήλωσε:

«Ο Κόρμπος είναι φυσικός ηγέτης και έχει βάλει πλάτη σε δύσκολες καταστάσεις στην ομάδα. Το περιβραχιόνιο δεν λέει κάτι από μόνο του. Ο Παναγιώτης έχει δώσει πολλά στον Πανιώνιο αλλά και ο ίδιος έχει κερδίσει πολλά από την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα