Νάβας: «Ξέσπασα σε κλάματα όταν χάλασε η μεταγραφή»

Στο παρασκήνιο μίας μεταγραφής συμβαίνουν πράγματα τα οποία ουδείς μπορεί να φανταστεί. Τα συναισθήματα είναι έντονα, η αγωνία μεγάλη, το στρες κτυπάει κόκκινο. Ο Κέιλορ Νάβας βίωσε μία από τις πλέον έντονες καταστάσεις και τελικά, όπως ομολογεί, λύγισε, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, την τελευταία μέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού, μπήκε στο αεροπλάνο για το Μάντσεστερ, προκειμένου να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ, την ίδια στιγμή που ο γκολκίπερ των Άγγλων, Νταβίντ Ντε Χέα, πραγματοποιούσε την αντίστροφη διαδρομή, ταξιδεύοντας από τη Βρετανία στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Το ναυάγιο της διπλής μεταγραφής στο… και πέντε, ήταν ένα δυνατό κτύπημα για τον Κοσταρικανό, όπως το ομολογεί ο ίδιος:

«Ήταν μία από τις χειρότερες μέρες στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ξέσπασα σε κλάματα πάνω στη σύζυγό μου όταν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος. Είμαι άνθρωπος και ήθελα να ξεσπάσω. Περίμενα στο αεροδρόμιο χωρίς καν να έχω αποσκευές μαζί μου. Δεν είχα μπει στο αεροπλάνο, αλλά ήμουν πολύ κοντά. Ήταν μία πολύπλοκη υπόθεση. Ήθελα να παίζω. Στις 7 το απόγευμα, ο ατζέντης μου με ειδοποίησε ότι πρέπει να μπω στο αεροπλάνο. Τα συμβόλαια έφτασαν πολύ αργά. Δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Αναχώρησα για το σπίτι και εκεί ξέσπασα σε κλάματα».

Η υπόθεση των Νταβίντ Ντε Χέα και Κέιλορ Νάβας στάθηκε αφορμή προκειμένου να ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες αλληλοκατηγορήθηκαν για την εξέλιξη της ιστορίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα