Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ποιος «μεγάλος» λαϊκός ερμηνευτής είναι νονός του

 

Στον Άγιο Δομίνικο αγωνίζεται για το έπαθλο του Survivor ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, και ήδη έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Αν και θα μπορούσε να έχει ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλου, τον κέρδισε η υποκριτική, σπουδάζοντας για χρόνια στο εξωτερικό και επιστρέφοντας στην Ελλάδα με ένα άλλο prestige.

Έπειτα από ένα μικρό πέρασμα από τη Νέα Υόρκη, εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής χορού και μουσικής στο UCLA. Έμεινε εκεί για περίπου τέσσερα χρόνια, ακολουθώντας ευλαβικά το «βαρετό», όπως το θεωρεί, μοντέλο ζωής της Δυτικής Ακτής: αυστηρή, «καθαρή» διατροφή, γυμναστική ρουτίνα που εκτελούσε καθημερινά με θρησκευτική ευλάβεια, μαθήματα στη σχολή αλλά  και σωστής αμερικανικής προφοράς και φυσικά οντισιόν για σειρές και ταινίες. Η προσπάθεια του γρήγορα ευοδώθηκε, αφού επιλέχτηκε για έναν ρόλο στη σειρά «True Blood» αλλά και για ένα επεισόδιο του «Σπάρτακου». Δυστυχώς, η χαρά του δεν κράτησε πολύ, αφού όταν οι υπεύθυνοι των σειρών ενημερώθηκαν ότι δεν διέθετε άδεια εργασίας, απλώς αναζήτησαν τον επόμενο.

Ο αθλητισμός και η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Μεγάλη αδυναμία έχει στον νονό του, που δεν είναι άλλος από τον Τόλη Βοσκόπουλο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα