Νάτχο: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα»

Την πίστη του στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ, αλλά και στην πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής του «δικέφαλου του βορρά», Μπίμπρας Νάτχο, με αφορμή τη βράβευσή του ως MVP της 33ης αγωνιστικής…

«Εγώ πάντα προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο βοηθώντας την ομάδα. Κάποιες φορές βγαίνει κάποιες όχι. Για εμένα το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και όχι ότι έπαιξε καλά ο Νάτχο. Ελπίζω αυτό να γίνεται και στη συνέχεια. Εγώ ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα να πάρει και το Κύπελλο. Αισθάνομαι καλά και ελπίζω να βοηθήσω να τα καταφέρουμε.

Η αγάπη του κόσμου με κάνει να αισθάνομαι σπουδαία. Είμαι μόλις δυόμισι μήνες και δέχομαι τόσο αγάπη, που με αναγκάζουν κάθε φορά που σκοράρω να τους το αφιερώνω. Θέλω να κατακτήσουμε και την πρώτη θέση στα play off και το κύπελλο. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα, γιατί έχουμε καλό σύνολο. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν θέλω να μιλήσω για την παραμονή μου τώρα που έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Όταν τελειώσει η σεζόν με το καλό θα μάθουμε όλοι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την πρόκριση και να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα