Νέα άφιξη Κουτσοκούμνη

Στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, καθώς ο Ινφαντίνο δεν δέχθηκε την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και αντ’ αυτού στέλνει τον Κύπριο εκπρόσωπο στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Κουτσοκούμνης έρχεται να εξηγήσει στον πρόεδρο της ΕΠΟ τη σημασία του τελεσιγράφου που έθεσε η FIFA και πως αν δεν υπάρξει εναρμονισμός του καταστατικού, τότε ο Ινφαντίνο δεν θα διστάσει να ορίσει προσωρινή διοικούσα επιτροπή στη ΕΠΟ και όλα να πάρουν το δρόμο τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάτι αντίστοιχο έκανε ο Ι νφαντίνο πρόσφατα και στην Αργεντινή, κάτι που αποτελεί απόδειξη πως δεν μπλοφάρει.

Ο Κουτσοκούμνης όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έκανε για να… εξηγήσει στον Σταύρο Κοντονή ότι δεν μπορεί να παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο, αλλά από εκείνη τη μέρα και έπειτα – βλέποντας τις παλινωδίες της διοίκησης Γκιρτζίκη, το φιάσκο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τα ψέματα περί εναρμονισμού – έχει καταλάβει πως με την υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΟ δεν θα βρει άκρη ποτέ! Για να δούμε αν η νέα συνάντηση με την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα σηματοδοτήσει κάτι σημαντικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα