Νέα αποχώρηση από το Epsilon

Τις τελευταίες μέρες φούντωσαν οι φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από το πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη στην εκπομπή “La Biri Biri” και τις επιβεβαίωσε η ίδια.

Ο λόγος για τη Νάντια Αλεξίου, η οποία αποχώρησε και το ανακοίνωσε μέσω Facebook: “Ως στάση ζωής, υποστηρίζω την άποψη όλα όσα μας περιλαμβάνουν (από τις διαπροσωπικές μας επαφές μέχρι τα επαγγελματικά μας) είναι… “κύκλος”… άλλοτε ομόκεντροι.. άλλες φορές χωρίς εφαπτομένη.. σε παράλληλη τροχιά..  Κάθε φορά- ομως- ο “κύκλος” πρέπει να κλείσει.. για να ανοίξει ένας νέος κύκλος.. ίσως απλά (και μονο) γιατί ήταν το “πλήρωμά” (του) να κλείσει.. “εξέλιξη” νοείται.. στην πορεία μας… στην παρουσία μας..
..και όταν φτάνεις εκεί, ξέρεις ότι έχεις την επιλογή να “συμβιβαστείς” (για να λάβεις παράταση χρόνου) ή να “προχωρήσεις”….κι αν κάτι έμαθα στο “φυσικό μου χώρο”, είναι να “στέκομαι όρθια”…”Ποτέ δεν προσπάθησα να σταματήσω και ποτε σε σταμάτησα να προσπαθώ”.

Να υπενθυμίσουμε πως είχε πάρει τη θέση του Γιάννη Σπαλιάρα πριν από τρεις μήνες, όταν εκείνος είχε δηλώσει παραίτηση, προκειμένου να πάει στο Survivor.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα