Νέα αρχή για τον Λάζαρο!

Καινούρια αρχή για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, πάλι όμως στο γνώριμο γι’ αυτόν Καμπιονάτο. Ο 28χρονος μέσος μετά την παρουσία του στη Μπολόνια και στη Ελλάς Βερόνα είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια, την οποία ο Έλληνας άσος ονόμασε μεγαλύτερη ομάδα από τις άλλες δύο!

Μακάρι να πάει καλά ο Λάζαρος σε αυτόν τον καινούριο σταθμό γιατί αν βρει το ρυθμό του θα είναι καλό και για την Εθνική μας ομάδας. Η πρόκληση είναι μεγάλη, διότι η φετινή Σαμπντόρια έχει υψηλούς στόχους, ενώ κι ως «δεκάρι» θα έχει την τύχη να συνεργαστεί με δύο εξαιρετικούς επιθετικούς τον Κολομβιανό Έντερ Μάρτινς και τον Ιταλό Μούριελ Λούις, που μέχρι στιγμής έχουν πετύχει τα έξι από τα επτά γκολ της «Σαμπ» στο πρωτάθλημα!

«Η δυνατότητα που μου παρουσιάστηκε να παίξω στη Σαμπντόρια με έκανε πολύ χαρούμενο», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και συνέχισε:

«Όταν ο μάνατζέρ μου με πληροφόρησε ότι υπήρχε η δυνατότητα να πάω στη Σαμπντόρια δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή για αυτή την ομάδα που για μένα είναι από τις πιο μεγάλες στην Ιταλία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου περιπέτεια. Εγώ έρχομαι για να δώσω μία χείρα βοηθείας στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, είδα πώς ξεκίνησαν το πρωτάθλημα. Εδώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξέρουν καλά τι πρέπει κάνουν, οπότε όπως είπα πριν, είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και που θα έχω αυτούς τους συμπαίκτες».

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λάζαρος υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής με αντίπαλο μία εκ των προηγούμενων ομάδων του, την Μπολόνια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα