Νέα βράβευση για γνωστή παρουσιάστρια

Ένα ακόμα βραβείο προσθέτει στην «συλλογή» της η Άννα Νικολαΐδη. Η υποψήφια διδάκτωρ φιλοσοφίας ΕΚΠΑ και παρουσιάστρια του «Ανάδειξε το» στο Extra κέρδισε την δεύτερη θέση από το EBEN.GR και την Επιτροπή Αξιολόγησης για τη συμμετοχή μου στην μεταπτυχιακή εργασία με θέμα ”η επιχειρηματική ηθική και οι Αξίες της Κοινωνίας ως προτεραιότητα για την Παιδεία».

Η Άννα Νικολαΐδη συμμετείχε με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια όπως στο 5ο Διεπιστημονικό Συνέδριο “Φιλοσοφία και Κοσμολογία” με εισήγηση σχετικά με τις απόψεις περί της αριστοτελικής ηθικής, ενω μέρος του διδακτορικού της παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο WCP 2016, που έγινε στην Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ. Τελευταία συμμετείχε δε στην οργανωτική επιτροπή και ως εισηγήτρια στο 3ο Πανελλήνιο Αναθεωρητικό Συνέδριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσάις Λαμίας στη Λαμια, με τίτλο ” Ηθική του Δικαίου, Εξειδικευμένη προσέγγιση στην αντιμετώπιση μαζικών καταστροφών .Κεντρικός ρόλος της Ιατροδ. Υπηρεσίας Λαμίας” ενώ προγραμματίζει πολλές άλλες συμμετοχές με εισηγήσεις της σε διάφορα συνέδρια της Ελλάδος και του εξωτερικού. Συγγραφέας, ερευνήτρια και τώρα πετυχημένη παρουσιάστρια η Άννα Νικολαΐδη είναι μια γυναίκα με πολλά ταλέντα.

Δημιούργησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βιβλίο της από τις εκδόσεις Λιβάνη με τίτλο ‘’ ‘’Το ηθικό υπόβαθρο της ΕΚΕ στις ΜΚΟ και τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα’’, (ήταν η διπλωματική της εργασία στο ΜΔΕ Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ ειδίκευση Ηθική) , το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα ως e-book σε όλα τα ψηφιακά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.. Συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, καταχωρήσεις σε περιοδικά αλλά και σε γνωστά web site συνθέτουν την έκταση και διάδοση των ιδεών και των ντοκιμαντέρ της. Η ίδια έχοντας μαζί της μια ομάδα εξαιρετικών και ταλαντούχων ανθρώπων, είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ανάδειξέ το» που προβάλλεται στο κανάλι Extra κάθε Τρίτη πρωί 9 με 10. Η Άννα Νικολαΐδη, υποψήφια διδάκτωρ φιλοσοφίας ΕΚΠΑ με την δημοσιογράφο και επικοινωνιολόγο Ρουλα Σκουρογιάννη, μας ενημερώνει, μας ψυχαγωγεί αλλά και μας προβληματίζει μέσα από το «Ανάδειξέ το».

%ce%b1%ce%b1%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα