Νέα γκέλα για τη Ρεάλ, ιστορικό «διπλό» της Βιγιαρεάλ στο Μπερναμπέου (0-1)!

Έχει άραγε και πιο κάτω για τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης; Ο χρόνος θα δείξει, αν πάντως συνεχίσει έτσι θα κινδυνέψει σοβαρά να μείνει εκτός 4άδας και φυσικά το ενδεχόμενο να μην παίξει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ ισοδυναμεί με εφιάλτη.

Το απόγευμα του Σαββάτου η «βασίλισσα» συνέχισε τις φετινές απογοητευτικές εμφανίσεις της, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ένα αποτέλεσμα που φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον προπονητή της Ζινεντίν Ζιντάν.

Το ματς στην Μαδρίτη ήταν ένα κλασικό ματς «πολλά με λίγα», που όμως το άγχος των γηπεδούχων δεν μπορούσε να τελειώσει με τίποτα. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, είδαν τον τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ, Σέρχιο Ασένχο να κάνει εκπληκτική εμφάνιση και αφού έχασαν τα πάντα, με όλους τους τρόπους, το πλήρωσαν στο τέλος.

Ο Μαρσέλο κοιμήθηκε σε μία φαρμακερή κόντρα της Βιγιαρεάλ, ο Νάβας έβγαλε το σουτ του Ουνάλ, όμως ο Πάμπλο Φορνάλς που ακολούθησε την φάση έκανε το 0-1 (87’) στο τέλειο… ριφιφί από την Βιγιαρεάλ, που έριξε αλάτι στις ανοιχτές πληγές των Μαδριλένων. Αυτή ήταν, μάλιστα, η πρώτη νίκη στην ιστορία της Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου» μετά από 18 αποτυχημένες απόπειρες!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα