Νέα Δημοκρατία για ΕΡΤ: «Ο γκαιμπελισμός δεν θα περάσει»

Σφοδρή επίθεση στην ΕΡΤ και στο Μέγαρο Μαξίμου εξαπολύει με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλοντας την κρατική τηλεόραση ότι «δεν προέβαλε την επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων».

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος χαρακτηρίζεται η ενέργεια αυτή της ΕΡΤ ως «θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της ΝΔ και του προέδρου της». Και η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλήγει: «Ο γκαιμπελισμός δεν θα περάσει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Η Ε.Ρ.Τ., ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ. Στα χθεσινά δελτία ειδήσεων, εκτελώντας διατεταγμένες, από το Μέγαρο Μαξίμου, υπηρεσίες, δεν προέβαλε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ηθικοί αυτουργοί για την θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και η επιτελική ομάδα της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και να εγκαταλείψει τις αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές της. Ο γκαιμπελισμός δεν θα περάσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα