Νέα επίθεση της ΠΑΕ ΠΑΟ προς τον Κοντονή

Τα βέλη του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, έστρεψε για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την απόρριψη της έφεσης για την ποινή των δύο αγωνιστικών του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Πολλές φορές μπορεί να είχαν δίκιο οι «πράσινοι», αλλά σε αυτή την περίπτωση και αναρμόδιος ήταν ο Κοντονής, και απίθανο ήταν να γίνει δεκτή μία έφεση για κρίση του διαιτητή σχετικά με το αν ο παίκτης είχε πρόθεση να χτυπήσει αντίπαλο, αν τον βρήκε έστω και λίγο ή αν τον έθεσε σε κίνδυνο έστω και κατ’ ελάχιστον (τον Μάνταλο στην προκειμένη περίπτωση). Η ανακοίνωση-αντίδραση των «πρασίνων» αναφέρει:

«Η απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού για την ποινή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Λούκας Βιγιαφάνιες, που είχε τιμωρηθεί αδίκως με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό, δεν μας εκπλήσσει καθόλου.

Πρόκειται για ακόμα ένα επεισόδιο σε μια σειρά εξοντωτικών ποινών που επιβλήθηκαν φέτος στην ομάδα μας. Κορυφαία στιγμή η ποινή αποκλεισμού της Θύρας 13 για όλη την αγωνιστική περίοδο μετά το μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό, ποινή πρωτοφανής, η οποία δεν επεβλήθη σε άλλη ομάδα που υπέπεσε σε παρόμοια παραπτώματα. Ας εξηγήσει ο κ. Υφυπουργός Αθλητισμού το γιατί.

Όπως επίσης ο ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα ποδοσφαιρικά θέματα κ. Υφυπουργός Αθλητισμού, ας μας εξηγήσει πώς κατάφερε να καταπατήσει κάθε έννοια κανονισμού και να μετατρέψει τη διαδικασία των playoffs του πρωταθλήματος σε ρώσικη ρουλέτα, που μόνο λόγω δικών μας σημαντικών παραχωρήσεων, καταφέρνουν να ολοκληρωθούν. Επίσης θέλουμε να ρωτήσουμε τον ευαίσθητο κ. Υφυπουργό αν και κατά πόσο είναι ενεργός στις αποφάσεις για ποινές που λαμβάνονται σε διάφορα επίπεδα της αθλητικής δικαιοσύνης.

Πάντως να γνωρίζει ο κ. Υφυπουργός ότι έχουν γνώση οι φύλακες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα