Νέα καρφιά Χρυσόγονου σε Τσίπρα και κυβέρνηση

Ο ανταρτοπόλεμος καλά κρατεί για τον Κώστα Χρυσόγονο, ο οποίος με κάθε ευκαιρία αφ;hνει αιχμές κατά της κυβέρνησης, ενώ αρνείται να μετάσχει στο επικοινωνιακό κρεσέντο του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τα μέτρα.

Έτσι ο ευρωβουλευτής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι τελευταία φορά είδε τον Αλέξη Τσίπρα τον Μάρτιο του 2015 λέγοντας ότι τον πρωθυπουργό ενημερώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει επιθέσεις στην κυβέρνηση αλλά ούτε ωραιοποιεί τις καταστάσεις.

Εκτίμησε ότι η χώρα βρίσκεται σε δραματική κατάσταση ενώ τόνισε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία είναι επώδυνη. Είπε πως τα αντίμετρα είναι θετικά και ευχήθηκε να υλοποιηθούν καθώς τελούν υπό την αίρεση ότι θα πιαστούν οι στόχοι.

Ο Κώστας Χρυσόγονος έκανε λόγο για σειρά αντισυνταγματικών μέτρων που έχουν ληφθεί στη χώρα για τις οποία υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις. Αναφορικά με τη δομή και την οργάνωση του κόμματος είπε πως στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όταν το κόμμα είχε 4% υπήρχαν 30.000 μέλη και τόνισε πως τότε είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει μαζικό κόμμα και κατέληξε πως σήμερα είπε πως έχει λιγότερα μέλη και αυτό μακροπρόθεσμα δεν είναι βιώσιμο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα