Νέα κόντρα: «Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι ψεύτρα»

 

Καζάνι που βράζει είναι ακόμα η σχέση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και της Βέφας Αλεξιάδου. Η δεύτερη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «You» αναφέρθηκε στην κόντρα της με την πρώτη, που την είχε κατηγορήσει δημόσια ότι της επιτέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Βέφα Αλεξιάδου μιλώντας για τη ζωή της μετά τον θάνατο των δυο κορών της, δεν δίστασε να αναφερθεί με σκληρά λόγια για την τηλεοπτική της αντίπαλο.

Ο κόσμος τι σας λέει όταν σας συναντά;

Μ’ αγκαλιάζουν, με φιλούν, με αγαπάνε… Πολλές φορές ξεκινώ για την αγορά και με την κουβέντα μαζί τους τα μαγαζιά κλείνουν. Το παράπονο όλων είναι γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση. Κι εμένα το παράπονό μου είναι γιατί όλες αυτές οι γνώσεις που έχω δεν αξιοποιούνται στην πατρίδα μου. Θα μπορούσα να μαγειρεύω στην ΕΡΤ και να δίνω ιδέες για οικονομικό μαγείρεμα προβάλλοντας την Ελλάδα μέσα από αυτό που ξέρω μόνο εγώ να κάνω τόσο καλά. Έτσι θα προσελκύω ξένους τουρίστες στη χώρα μας.

Γιατί δεν είστε σήμερα στην τηλεόραση;

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Τα κανάλια θέλουν «γκουρμέ» φαγητά, δεν θέλουν τα φτωχά ελληνικά φαγητά μου. Ο κόσμος μου έχει την ίδια απορία. Όλοι ρωτούν γιατί αφήνω όλους τους άλλους και δεν πάω εγώ να μαγειρέψω.

Βγάλατε χρήματα από την τηλεόραση;

Έβγαλα. Τα 13 χρόνια στον ANT1, βέβαια, δεν πληρώθηκα, αλλά δεν μετανιώνω γιατί το κανάλι με έκανε γνωστή στο εξωτερικό με τις δορυφορικές αναμεταδόσεις. Άλλωστε, δεν κρατάω κακία και δεν τσακώνομαι. Γράφανε και λέγανε τόσα χρόνια πολλά που δεν ίσχυαν. Ότι η Βέφα είναι στα μαχαίρια με τον Μαμαλάκη και εγώ δεν είχα μαλώσει ποτέ με τον Ηλία, ρώτα και τον ίδιο…

Πάντως πολλά δημοσιεύματα σάς ήθελαν να έχετε κόντρες, θυμάμαι, και με την Μπαρμπαρίγου;

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αυτά που βγήκε και είπε ήταν τερατώδη ψέματα. Ένα πρωί λέει στο MEGA ότι όρμησα και την άρπαξα από τα μαλλιά και ευτυχώς την έσωσε από τα νύχια μου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αυτή περίμενε, βέβαια, να της αντεπιτεθώ και να γίνει σόου αλλά εγώ δεν μίλησα. Ειλικρινά απορώ πώς τόλμησε να πει τέτοιο ψέμα. Δεν σκέφθηκε ότι ο Γρηγόρης θα τη διαψεύσει;

Συναντηθήκατε μετά από αυτό το συμβάν;

Όχι. Μετά είπε τα καλύτερα για μένα σε άλλη συνέντευξή της, ότι αν δεν υπήρχα δεν θα είχε ξεκινήσει κανείς να μαγειρεύει και ότι είμαι η ιστορία της μαγειρικής.

ττ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα