Νέα πυρά Χούτου κατά Αγγελόπουλου

Από το Survivor είχαμε καταλάβει ότι δεν ταίριαζαν τα χνώτα τους και είναι πλέον εμφανές ότι οι δύο τους δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ φίλοι. Ο λόγος για τον Λάμπρο Χούτο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο οι οποίοι συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο για περίπου τρεις μήνες, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν φίλοι.

Ο Λάμπρος Χούτος μίλησε στο Sport24.gr και απαντώντας στις ερωτήσεις των αναγνωστών, αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στον πρώην συμπαίκτη του, “καρφώνοντάς” τον.

“Με το που ήρθε στην ομάδα μας, απόρησα. Γιατί να μας στείλουν έναν τόσο δυνατό παίκτη όσον αφορά τα σωματικά προσόντα. Στην άκρη του μυαλού μου είχε την πιθανότητα του να μην είναι εντάξει χαρακτήρας, αλλά ποτέ δεν κρίνω κάποιον πριν τον γνωρίσω ο ίδιος προσωπικά”, σχολίασε και συνέχισε:

“Είδαμε ένα παιδί που αγωνίζεται, προσπαθεί να προσφέρει πράγματα στην παραλία κι αυτό μας χαροποίησε, μιλήσαμε όλοι με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν. Μετά είδαμε κάποιες κινήσεις που μας έκαναν να χάσουμε τελείως την εμπιστοσύνη μας σ’ αυτόν και να καταλαβαίνουμε πως δεν είναι αυτός που αρχικά που πιστεύαμε.

Όταν βλέπω κάποιον να κάνει όλη τη μέρα τον σταυρό του και μετά να παραβιάζει πχ δύο απ’τις Δέκα Εντολές, δύσκολα μπορώ να τον εμπιστευτώ. Παρόλα αυτά, αφού ο κόσμος έχει δει μόνο το 15% και όχι όλη την εικόνα, λογικά είναι να μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι.

Σε ερώτηση για το θέμα που είχε με τον Ντάνο, σχολίασε: “Δεν είχα θέμα με τον Ντάνο. Όταν με τον Χρανιώτη έφυγαν στην ζούγκλα και ήθελαν να φύγουν, εγώ πήγα και τον έπιασα να του μιλήσω, να γυρίσω πίσω. Του τα έχω πει κιόλας. Κι εγώ πιστεύω, αλλά το να το δείχνεις κάθε μέρα και μετά να μην πράττεις σύμφωνα με την θρησκεία σου, δεν είναι ωραίο”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα