Νέα σπόντα του Αβραάμ για Μίτσελ!

Δεν χάνει ευκαιρία να πετάξει τα… καρφιά του στον Μίτσελ Γκονζάλεθ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος για τη μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ, ενώ αναφέρθηκε και πάλι στα περί εμπιστοσύνης του προπονητή.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, που έγινε ο ήρωας της τουρκικής ομάδας, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ κόντρα στη Μέταλιστ, για το Europa League, στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο νέος του τεχνικός, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Αναλυτικά όσα δήλωσε στα τουρκικά ΜΜΕ:

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη που μεταγράφεται σε μια ομάδα να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο κόουτς με εμπιστεύεται και γι’ αυτό με χρησιμοποίησε από την αρχή. Σαν ανταπόδοση πέτυχα το γκολ και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μαζί του, γι’ αυτό τον αγκάλιασα στο τέλος του ματς.

Ήξερα πως έκανα τη σωστή επιλογή ερχόμενος στην Τραμπζονσπόρ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, όλοι με αγκάλιασαν. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να φανώ αντάξιος αυτής της αγάπης. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας.

Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στην Μέταλιστ, έστω και με αυτό το γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό το γκολ έχει πλέον ξεχωριστή σημασία για την καριέρα μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα