Νέα στοιχεία-«φωτιά» για τον δράστη που ξυλοκόπησε τον Κ.Καρουσάκη

Από μία ακόμη μάχη κατάφερε να βγει νικητής ο Κώστας Καρουσάκης, που πριν από λίγες μέρες έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο Παλαιό Φάληρο, από τον ιδιοκτήτη ενός σκύλου, που φέρεται να έβρισε ο τραγουδιστής. Ο Κώστας Καρουσάκης, με σπασμένο ισχίο και χέρι, χρειάστηκε να υποβληθεί σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, που παράλληλα με τα προβλήματα υγείας του, το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο. Ο φίλος του τραγουδιστή και γνωστός δημοσιογράφος, Ανδρέας Κουβελογιάννης, που ζει από κοντά όλες αυτές τις μέρες την περιπέτειά του, ενημερώνοντας το βράδυ της Τετάρτης  τους θαυμαστές του μέσω του διαδικτύου για τις εξελίξεις, αποκάλυψε πώς μίλησε μαζί του μετά το χειρουργείο και είναι έτοιμος να δώσει κατάθεση, αναγνωρίζοντας τον δράστη που του έκανε τέτοια ζημιά.

«ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
* Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΚΗΣ..
****************************************************
* ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ η προσπάθεια των γιατρών για να επαναφέρουν τον Κώστα ακέραιο και καλλιτεχνικά μάχιμο, όταν θα περάσει και αυτή η περιπέτεια του.
* Η εγχείρηση και τα υπόλοιπα σχετικά στο ισχίο και στο σπασμένο του χέρι, κράτησε 6 ώρες…
* ΜΙΛΗΣΑ με τον Κώστα πριν δέκα λεπτά και τον ένιωσα να αντιμετωπίζει με δύναμη την άτυχη περίπτωση του.
* ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ εδώ που είμαι φωτογραφίες από την τελευταία έξοδο του Κώστα με τη γυναίκα του και τη Νατάσσα Μαρίνη, επειδή δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το- στην Αθήνα – χρονοντούλαπο μου. :
* ΚΑΙ με την ευκαιρία, η αστυνομία τι κάνει:
* ΑΝ ήταν κανένας …καστανάς δίχως άδεια – στην περιοχή, θα ήταν τσουβαλιασμένος και με χειροπέδες..
* ΟΙ Τύπος έχει το μοναδικό Λαμπραντόρ – άσπρο – αν και υπάρχει άλλος ένας. Λέγεται ακόμα… πως το επίθετο του αρχίζει απο Τ,.. και αν χρειασθεί κ. αστυνόμε θα σου γράψουμε και τι νούμερο παπούτσια φοράει..
* Ο ΚΩΣΤΑΣ συνήλθε, μπορεί να τον αναγνωρίσει..
* ΚΑΙ ΚΑΤΙ ακόμα για την κόρη του την Ελένη που εξέφρασε παράπονα επειδή έγραψα ‘οτι έχει τη δική της ζωή..
* ΕΛΕΝΙΤΣΑ ηρέμησε… Αυτό που εγραψα “Οτι έχεις τη δική σου ζωή – είχε την ερμηνεία, πως έχεις το δικό σου σπίτι, πως εργάζεσαι νύχτα, πως πρέπει να κοιμάσαι το πρωϊ κλπ.
* ΔΕΝ καρφώνω εγώ ανθρώπους χωρις λόγο, και ιδιαίτερα ..πιτσιρίκια που μεγαλωσαν κοντά μου , τοσα χρόνια..», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Κουβελογιάννης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα