Νέα 4ωρη στάση εργασίας- Το ευχαριστώ του Μανώλη Καψή

Κι ενώ οι στάσεις εργασίας συνεχίζονται κανονικά , το MEGA έδειξε σημάδια ζωής το βράδυ της Παρασκευής, καλύπτοντας με επιτυχία το πραξικόπημα στην Τουρκία.

Παρά το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες, οι δημοσιογράφοι του σταθμού έσπευσαν να βάλουν πλάτη για το κανάλι, το οποίο μάλιστα, πήγε και πολύ καλά στη συνεχή ενημέρωση από πλευράς τηλεθέασης.

Ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, Μανώλης Καψής ευχαρίστησε το κοινό αλλά και τους ανθρώπους του καναλιού: ”Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τεχνικούς και δημοσιογράφους, για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν χθες(15/7) βράδυ. Ακόμη πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που έσπευσαν στον σταθμό από μόνοι τους για να βοηθήσουν στο έκτακτο δελτίο. Και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αποδείξαμε ότι το MEGA είναι εδώ. Και ελπίζω να παραμείνουμε. Το τηλεοπτικό κοινό μάς αντάμειψε. Μπράβο σε όλους!”.

Να υπενθυμίσουμε πως η ΕΣΗΕΑ, προκήρυξε νέα στάση εργασίας για το βράδυ της Δευτέρας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μεταδοθεί κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα