Νέες αποκαλύψεις για το φαγητό στο Survivor

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται καθημερινά νέες αποκαλύψεις σχετικά με το φαγητό στο Survivor. Οι παίκτες που έχουν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο δε σταματούν να δίνουν συνεντεύξεις και να αποκαλύπτουν τι συνέβαινε.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές στο «Survivor», η Ελισάβετ Δοβλιατίδου: “Την πρώτη μέρα στον Άγιο Δομίνικο μας έδωσαν δύο πατάτες να βράσουμε για να φάμε 12 άτομα. Στον καθέναν αντιστοιχούσαν μια μπουκιά ρύζι και λίγο αλεύρι με λάδι για να κάνουμε μια τηγανίτα.

Εγώ με το φαγητό δεν έχω πάθος. Για να βγω στην πασαρέλα έχω κάνει και τέσσερις μέρες να φάω. Επίσης, για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης επί μία εβδομάδα έτρωγα μόνο φρούτα. Αλλά αυτήν την πείνα στο “Survivor”  δεν την περίμενα!”, σχολίασε η παίκτρια των “Μαχητών” και συνέχισε:

“Όλοι γκρίνιαζαν για την ασιτία, μιλούσαν συνέχεια για το φαγητό, με αποτέλεσμα να βλέπω στα όνειρά μου παστίτσιο!» είπε και πρόσθεσε: «Πηγαίναμε για τα αθλήματα και περνούσαμε από κάποιες περιοχές που μύριζαν φαγητό. Λιποθυμούσες! Όταν βγήκα από το παιχνίδι, με πήγαν σε έναν μπουφέ που είχε δεκάδες φαγητά. Έφαγα σαν τρελή. Δεν έκανα εμετό, δεν έκανα διάρροια. Αλλά μετά το φαγοπότι επί τρεις ώρες η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Είχα φοβερή ταχυπαλμία. Θα μπορούσα να πάθω κάτι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα