Νέες αποκαλύψεις στο σίριαλ Ντεπ-Χερντ

ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ

Το σίριαλ ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, φαίνεται πως καλά κρατεί. Μόλις μία ημέρα μετά το πόρισμα της αστυνομίας που φαινόταν να βγάζει λάδι τον 52χρονο τραγουδιστή, δημοσιεύτηκαν μηνύματα στο “Entertainment Tonight”, που τον καίνε.

Τα μηνύματα είχαν σταλεί ανάμεσα στην Χερντ και τον βοηθό του Ντεπ, Στίβεν Ντόιτερς και επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της 30χρονης πως κατά καιρούς ο σύζυγος της την χτυπούσε.

Οι συνομιλίες αναφέρονται σε κλωτσιές, αμφιβολίες της Χερντ αν θα μείνει μαζί του και απολογίες από πλευράς βοηθού, για όσα έκανε το αφεντικό του, Τζόνι Ντεπ.

«Ζητά συγγνώμη. Ξέρει ότι έκανε λάθος! Θέλει να διορθώσει τα πράγματα μεταξύ σας», γράφει σε ένα μήνυμα του ο Ντόιτερς για να πάρει την απάντηση της Χερντ: «Ναι αλλά δεν ξέρω πώς να βρίσκομαι δίπλα του μετά από αυτό που μου έκανε χθες! Δεν ξέρω καν αν μπορώ να μείνω μαζί του».

Στη συνέχεια, ο Ντόιτερς αναφέρεται και σε συμβάντα γράφοντας στη Χερντ: «Μα νιώθει αποτροπιασμό! Όταν του είπα ότι σε κλώτσησε, έβαλε τα κλάματα. Ήταν αηδιαστικό αυτό που έκανε και το ξέρει», για να πάρει την απάντηση της Χερντ:

«Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Στο Τόκιο, στην Βρετανία… το θυμάσαι; Και πάντα μένω! Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα, και μετά ανά τρεις μήνες συμβαίνουν πάλι τα ίδια. Βρίσκομαι πάλι στην ίδια θέση».

Στο μεταξύ, ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται στη Δανία, όπου πνίγει τον πόνο του στη σαμπάνια,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

min1

min3

Johnny Depp after party at the bar called under the mask next to his hotel Royal in Aarhus Daily Mail commission job ...only Daily mail no 3 party sales journalist : kenth Madsen DK
heard1

 

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα