Νέες αποκαλύψεις φωτιά από την Σόφη Πασχάλη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Survivor Πανόραμα”, βρέθηκε η Σόφη Πασχάλη η οποία μίλησε για την όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο και δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Κάρφωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το φαγητό λέγοντας πως αντάλλασσε πράγματα που ανήκαν σε όλη την ομάδα με τους ντόπιους για φαγητό, το οποίο και δεν το μοιραζόταν με όλους: “Έδωσε το καλάμι ψαρέματος χωρίς να ρωτήσει. Είπε ψέματα ότι τα παπούτσια του τα πήρε η θάλασσα ενώ τα είχε ανταλλάξει για φαγητό”.

Παράλληλα, ένα βράδυ μαζί με τα άλλα κορίτσια ακολούθησαν κάποιους και υπονόησε πως τους είδαν να καπνίζουν: «Εκείνη την εβδομάδα που ήμουν εγώ υποψήφια, λέμε ότι θα κοιμηθούμε. Κάποιος από την ομάδα έχει καταλάβει ότι όταν εμείς κοιμόμαστε, αφού έχουμε πει καληνύχτα, τρία άτομα φεύγουν από την παραλία.

Και λέω εγώ εκείνη την ημέρα στα κορίτσια «θέλετε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε και μετά να πάμε να τους ακολουθήσουμε να δούμε τι κάνουμε;». Αφού λέμε καληνύχτα, εμείς προσπαθούμε να μείνουμε ξύπνιες.

Κάποια στιγμή που φεύγουν, τις παίρνω αγκαζέ. Όπως προχωρούσαμε συναντήσαμε κάτι που φωτίζει. Τι φωτίζει; Αναπτήρας! Τι κάνουμε με τον αναπτήρα; Δεν είναι ωραία από ένα σημείο και μετά γιατί χάνεις την εμπιστοσύνη σου!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα