Νέες βολές Ζωής: Υπηρέτης των δανειστών ο Τσίπρας – Διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζει το σκληρό ροκ η Ζωή Κωνσταντοπούλου που εξαπέλυσε νέα βέλη κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να “καθαρίσει εκείνους που υπηρέτησαν τη λαϊκή εντολή και τη λαϊκή κυριαρχία”.

“Είναι εγκληματική η επιλογή του κ. Τσίπρα και του επιτελείου να απευθυνθούν στο λαό αμέσως μετά το μεγαλειώδες όχι και να του πουν τώρα απελπίσου, δεν υπάρχει καμία προοπτική, εμείς θα εφαρμόσουμε μνημόνιο. Αυτή η ρητορική δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Αντιπροσωπεύει ενδεχομένως το δικό τους πανικό, τη δική τους επιλογή να μην αντισταθούν άλλο, τη δική τους προσχώρηση σε σχέδια και πολιτικές που ποτέ δεν αποτέλεσαν επιλογή της Αριστεράς ούτε και των δημοκρατικών δυνάμεων της πατρίδας”, ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ακόμη πως την θλίβει “το γεγονός ότι έφτασε μια κυβέρνηση που εξελέγη με αντιμνημονιακή εντολή και καθαρό αντιμνημονιακό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή να μεθοδεύει εκλογές για να εφαρμόσει ευκολότερα το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο”. Για τις εκλογές υποστήριξε εκ νέου ότι “γίνονται κατά παραγγελία των δανειστών”, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “είναι εκλογές Σόιμπλε”.

Επανάλαβε ότι “τον ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε ο πρόεδρός του”, ενώ και τόνισε πως ακούσαμε και στο παρελθόν πολιτικούς αρχηγούς να μετατρέπουν την αντιμνημονιακή τους ρητορική σε απαγγελία του Μνημονίου, αλλά δεν πίστεψε ποτέ ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του θα μπορούσαν να υπηρετήσουν ένα τέτοιο σχέδιο”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα