«“Νέοι καιροί, νέα (πολιτικά) ήθη” για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας!»

Σε ένα καυστικό σχόλιο σχετικά με την αποσιώπηση της επίσκεψής του στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης. «Δείγμα γραφής του πώς αντιλαμβάνονται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η νέα Διοίκηση της περιφέρειας, υπό την κυρία Δούρου, το ρόλο της, των άλλων θεσμών, των κοινοβουλευτικών, τουλάχιστον, κομμάτων και των βουλευτών σε μια Δημοκρατία» αποτελεί σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη «η ανακοίνωση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη της, σύμφωνα με την οποία μόνο κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν τις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αθήνας».

Ο «πράσινος» βουλευτής της Β’ Αθήνας και πρώην πρόεδρος της Βουλής κάνει λόγο για αποσιώπηση –«για ευνόητους λόγους» όπως λέει ο ίδιος– της επίσκεψής του στις περιοχές που πλημμύρισαν, επίσκεψη στην οποία συνοδευόταν από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Β3 του ΠΑΣΟΚ. Επιπρόσθετα, ο κ. Κακλαμάνης εξηγεί ότι δεν αρκέστηκε στα παραπάνω, αλλά κατέθεσε και Επίκαιρη Ερώτηση προς την Κυβέρνηση στη Βουλή, που θα συζητηθεί αύριο Πέμπτη 30/10 για την κάλυψη των ζημιών, ζητώντας, μάλιστα, να συνεργαστεί η κυβέρνηση με την περιφέρεια και τους δημάρχους των δήμων που επλήγησαν.

«Δυστυχώς, “νέοι καιροί, νέα (πολιτικά) ήθη” για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας!» καταλήγει το σχόλιο του Απ. Κακλαμάνη

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα