Νέοι… τριγμοί στον Ολυμπιακό

Η ήττα από τη Γιουβέντους μπορεί να ήταν άνευ σημασίας για τον Ολυμπιακό, που είχε ήδη αποχαιρετήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, επέφερε όμως αρκετούς κλυδωνισμούς στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», όπου η κατάσταση δεν είναι και η ιδανικότερη.

Μετά την… εξαφάνιση του Σεμπά που αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, ήρθε ο Νίκος Αναστόπουλος να ασκήσει έντονη κριτική στον Τάκη Λεμονή τόσο για τις επιλογές του στο ματς με τη Γιούβε, όσο και για τη γενικότερη διαχείριση του ρόστερ το οποίο χαρακτήρισε εξόχως ποιοτικό.

«Δεν θα σχολιάσω το πως έπαιξε ο Ολυμπιακός. Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο προπονητής. Από την άλλη όταν θες τη νίκη σε ένα δεύτερο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ, θες και κυνηγό. Αλλά δεν μπορώ να μπω εγώ στο μυαλό του προπονητή. Εκτός από τον επιθετικό, είναι και τα εξτρέμ. Αν δεν σκοράρει ο επιθετικός, δεν σκοράρουν και τα εξτρέμ πως θα έρθει το γκολ; Από εκεί και πέρα έχεις τον Φορτούνη και τον έχεις μπες – βγες, δεν μπορεί να βρει ρυθμό γιατί δεν έχει ψυχολογία. Ο Σεμπά δεν είναι όπως πέρσι, ο Πάρντο είναι καλός, αλλά δεν είναι το φοβερό εξτρέμ. Ο Μάριν από την άλλη δεν είναι ο παίκτης που μπουκάρει, που δημιουργήσει προβλήματα» τόνισε ο παλαίμαχος κανονιέρης του Ολυμπιακού που ακολουθεί εδώ και χρόνια την προπονητική, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και συμπλήρωσε: «Οι άλλες ομάδες της ίδιας κλάσης με τον Ολυμπιακό τι το παραπάνω έχουν; Ο πρόεδρος πήρε αυτούς που έπρεπε να πάρει και από εκεί και πέρα είναι θέμα αξιοποίησης.

Ο κορμός είναι πάντα ίδιος. Πάνω στον κορμό είναι λογικό να γίνονται προσθήκες. Το υλικό για μένα δεν είναι άσχημο. Είναι πάρα πολύ καλό το φετινό ρόστερ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι μετά θέματα αξιοποίησης, θέματα τακτικής.

Ο Ανσαριφάρντ δεν είναι κακός. Ο Τζούρτζεβιτς το παιδί είναι αγχωμένο, θέλει να αποδείξει κάτι. Για να επιλεγεί είναι καλός παίκτης. Είναι καλός παίκτης και ειδικά ο επιθετικός, πρέπει να έχει και τη ρέντα. Υπάρχει βέβαια μια δυσκολία στο εύκολο γκολ στην ομάδα. Όταν είσαι επιθετικός στον Ολυμπιακό πρέπει να σκοράρεις. Ο κυνηγός του Ολυμπιακού πρέπει να σκοράρει, τα εξτρέμ πρέπει να σκοράρουν. Αν δεν σκοράρουν αυτοί ποιος θα βάλει γκολ;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα