Νέος …έρωτας για την Μαντόνα

Γοητευμένη δηλώνει η Μαντόνα με τον νέο της …έρωτα που, όπως λέει, είναι συναρπαστικός και την κάνει να αισθάνεται πολύ δημιουργική.

Αυτή τη φορά η διάσημη ποπ σταρ δεν μιλάει βέβαια για κάποιον νεαρό άντρα, αλλά για την Πορτογαλία, όπου απόκτησε το νέο της σπίτι και ήδη έχει βάλει «πλώρη» για εκεί.

Το Σαββάτο, στον λογαριασμό της στο Instagram, η ποπ σταρ δήλωσε ότι βρίσκει συναρπαστική την ενέργεια της Πορτογαλίας και ότι την κάνει να αισθάνεται δημιουργική και ζωντανή. Μάλιστα εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε ότι η Μαντόνα ερωτεύτηκε την Πορτογαλία, ολοκληρώνοντας μια τουρνέ εκεί, το 2004.

«Η ενέργεια της Πορτογαλίας είναι τόσο συναρπαστική. Αισθάνομαι πολύ δημιουργική και ζωντανή εδώ και προσβλέπω στη δουλειά μου στην καινούργια μου ταινία “LOVED” και στο να κάνω ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! Αυτό θα είναι το καινούργιο ΚΕΦΑΛΑΙΟ στο ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ! Είναι καιρός να κατακτήσω τον κόσμο από διαφορετική πλεονεκτική θέση!!» έγραψε στο Instagram, προαναγγέλλοντας μια ταινία και καινούργιες μουσικές συνθέσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα