Νέος φάκελος και μπαράζ στις 15

Μπορεί από Skoda Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου να υπήρχε όλη η καλή διάθεση να διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ στις 8 του μήνα, αλλά οι εξελίξεις τους αναγκάζουν να περιμένουν έως τις 15 του μήνα.

Αιτία αυτού του γεγονότος είναι ο νέος φάκελος που εστάλη από την UEFA για ματς ύποπτο να έχει χειραγωγηθεί και συγκεκριμένα για το Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου 1-2 για τα play-off.

Το Δ.Σ. της Football League δεν μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία των πλέι οφ, ενώ ο φάκελος με όλα τα στοιχεία για το ύποπτο ματς εστάλη αμέσως στην Πειθαρχική Επιτροπή που θα συνεδριάσει στις 5/6.

Για να επικυρωθεί συνεπώς η βαθμολογία των play-off, θα πρέπει η υπόθεση να τελεσιδικήσει στα αθλητικά δικαστήρια και έπειτα να οριστεί το μπαράζ.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση Β’ Εθνικής αναφέρει:

«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα