Νέο βίντεο-σοκ με φρικαλεότητες του ISIS

 

Ένα καινούργιο βίντεο-σοκ που δείχνει την δια πνιγμού εκτέλεση 16 ανδρών δημοσιοποίησαν οι τζιχαντιστές τoυ ISIS, αποδεικνύοντας ότι ο φρικαλέος φανατισμός δεν έχει όρια.

Το πειστήριο του αποτρόπαιου εγκλήματος έχει διάρκεια 7 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και σε αυτό παρουσιάζονται οι 16 άτυχοι δεσμώτες, ντυμένοι με πορτοκαλί στολές και “καταδικασμένοι” για… κατασκοπεία! Οι 16 άνδρες αναφωνούν τα ονόματά τους, μιλούν για λίγο στην κάμερα και εν συνεχεία χωρίζονται σε τρεις ομάδες όπου οι δήμιοί τους τους εκτελούν με μεθόδους που το Ισλαμικό Κράτος δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ ως τώρα δημοσίως.

 

Καταρχάς, 5 άνδρες είχαν κλειδωθεί μέσα σε ένα ατσάλινο κλουβί το οποίο οι τζιχαντιστές βύθισαν σε μια μεγάλη πισίνα οδηγώντας σε πνιγμό τους κρατούμενους. Η σκηνή του πνιγμού έχει βιντεοσκοπηθεί από δύο αμφίβιες κάμερες που ήταν κρεμασμένες από τα κάγκελα του κλουβιού.

Άλλοι 4 άνδρες κλείστηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο καταστρέφεται με βολή από ρουκετοβόλο, ενώ οι τελευταίοι 7 «κατάσκοποι» αποκεφαλίστηκαν από την έκρηξη ενός καλωδίου που συνέδεε τα κεφάλια τους!

Το φρικαλέο υλικό αναρτήθηκε σε τζιχαντιστικούς δικτυακούς τόπους από τον κλάδο του Ισλαμικού Κράτους της επαρχίας Νινευή, στο βόρειο Ιράκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα