Νέο κράξιμο της Καινούργιου στη Σπυροπούλου (βίντεο)

Και από εκεί που υπήρξαν φίλες καλές, εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, η μία δεν θέλει να ακούει το όνομα της άλλης. Με την πρώτη ευκαιρία μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν διστάζει να «σφάζει» με το γάντι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπερ έπραξε και στην εκπομπή της το πρωί της Τρίτης, όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν το τηλεοπτικό μέλλον της μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha.

Aρχικά η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Ό,τι ραντεβού ήταν να γίνουνε, έχουν γίνει… Μετά τον 15αύγουστο θα γίνουν άλλα. Στον Ant1 δε θα είναι, στον Alpha δε θα είναι, ούτε στο Έψιλον δεν είναι κάπου από ότι γνωρίζουμε, ούτε στο Star, οπότε μήπως στον Σκάι έχει καμία κουβέντα; Εσείς πιστεύετε θα κάνει κάτι;».
Ενώ λίγο αργότερα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα τόνισε: «Υπάρχουν πολλοί μουρλοί στην τηλεόραση, υπάρχει πολλή μουρλάδα σε διευθυντικά στελέχη, υπάρχουν μουρλοί».
Και η Κατερίνα δεν δίστασε να πει: «Σε μια παρέα δε θα ήταν κακή, θα ήταν καλή, από εκεί ξεκίνησε! Αλλά δεν ξέρω αν θα της ξαναδοθεί η ευκαιρία να είναι η μόνη πρωταγωνίστρια…»!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα