Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή διάσημο ηθοποιό

 

Μετά και τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε η υπόθεση του διάσημου παραγωγού Harvey Weinstein ότι κακοποιούσε σεξουαλικά πολλές επώνυμες ηθοποιούς, που στο ξεκίνημα της καριέρας τους τις υποχρέωνε να υποκρύψουν στις ερωτικές τους ορέξεις για να τις βοηθήσει να «ανέβουν» καλλιτεχνικά, σειρά έχει ένα ακόμα σκάνδαλο με πρωταγωνιστή έναν διάσημο ηθοποιό.

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Kevin Spacey, αναμένεται να ξεσπάσει στο Χόλιγουντ, μετά τους ισχυρισμούς Αμερικανίδας δημοσιογράφου στα social media ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κακοποίησε σεξουαλικά αγαπημένο της πρόσωπο.

Η Χίδερ Ούνρου από το Μιζούρι, παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού WCVB-TV της Βοστόνη και βραβευμένη με Emmy για ιατρικό ρεπορτάζ της, εμφανώς επηρεασμένη από την υπόθεση του Harvey Weinstein, αποφάσισε να καταγγείλει δημόσια περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος δικού της ανθρώπου από τον Kevin Spacey, μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter.

«Η υπόθεση Weinstein με ενθάρρυνε. Η ώρα της αλήθειας. Ήμουν φαν του Kevin Spacey μέχρι που επιτέθηκε σε αγαπημένο μου πρόσωπο. Καιρός να πέσει το ντόμινο» έγραψε χαρακτηριστικά πάνω από τη φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού. Επανήλθε αργότερα κάνοντας retweet την αρχική της ανάρτηση και αναφέροντας ότι πρόθεσή της ήταν να ενθαρρύνει την έρευνα και τη συζήτηση επί του θέματος, προκειμένου να έρθει πληθώρα πληροφοριών στο φως.

FILE – In this Sunday, March 2, 2014, file photo, actor Kevin Spacey arrives at the Oscars on , at the Dolby Theatre in Los Angeles. Spacey greeted Maryland lawmakers at a wine bar Friday night, March 21, 2014, to help promote an expansion of a tax credit for filming movies and television shows in the state. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα